De Reis Service

Werkwijze

De Reis Service werkt op een hele eenvoudige manier. Je doorloopt de diverse onderstaande stappen. Iedere keer vul jij je wensen in, waarna je aan het eind jouw n.a.w. gegevens invult. Onze ReisXperts gaan vervolgens voor je aan de slag om het beste reisaanbod hierbij te zoeken. Je krijgt via de mail diverse mogelijkheden aangeboden, waarbij we gelijk een prijsvergelijking maken.

Uit het enorme aanbod van mogelijkheden gaan wij aan de hand van jouw specifieke wensen zoeken. Dit is mensenwerk waarbij we onze ervaring zullen gebruiken. Ervaring niet alleen over de bestemming maar vaak ook over de accommodaties.

Feitelijk doen we hetzelfde als bij het reisbureau, nu alleen vanuit je luie stoel en alles geheel online. Het is van belang dat je alle stappen zo compleet invult, met deze gegevens gaan onze ReisXperts aan de gang. Vaak zullen ze eerst nog contact met je opnemen om meer informatie op te vragen, zodat we gerichter te werk kunnen gaan. Niet compleet ingevulde vragenlijsten of met ontbrekende gegevens worden door ons niet in behandeling genomen.  

Stap 1

Jij mag beginnen met het invullen van jouw wensen. Geef aan wat voor soort vakantie je naar op zoek bent, naar welke bestemming je wilt gaan, een gewenste vertrekdatum en reisduur, met hoeveel mensen je gaat, met welk vervoermiddel, het soort accommodatie en laat je persoonlijke gegevens achter.

Stap 2

Ons team van ReisXperts gaat direct aan de slag om de ideale vakantiebestemmingen voor jou te selecteren op basis van jouw wensen en voorkeuren. Hoe specifieker jij het invult, hoe beter onze ReisXperts een voorstel speciaal voor jou kunnen maken. 

Stap 3

Wij sturen binnen 48 uur onze top 3 beste voorstellen voor reizen persoonlijk naar jou toe!