De Reis Service

Ons Reis Service team

Het team in Wijchen bestaat uit 10 zeer ervaren ReisXperts die samen bijna de gehele wereld gezien hebben. Zij kunnen uit eigen ervaringen veel vertellen over de bestemmingen en tevens accommodaties. 

Elk jaar maken onze ReisXperts de nodige studiereizen, of dit nu binnen Europa is of ver daarbuiten. Rondreizen, cruises, strandvakanties of combinaties ervaren wij zelf elk jaar. De wereld wordt steeds bereikbaarder, wij gaan graag de uitdaging aan. 

Onze ReisXperts vertellen jou er graag alles over en helpen jou met het vinden en of samenstellen van jouw droomvakantie. Wij werken met alle in Nederland bij het SGR aangesloten Reisorganisaties, maar ook met de bekende Duitse organisaties. Wij maken altijd een prijsvergelijk, dit hoeft je niet zelf te doen, wij vergelijken dus ook met de buitenlandse organisaties.

Voor vliegtickets kunnen wij alle gerenommeerde Airlines aanbieden. Wij geven je altijd diverse mogelijkheden, waarbij uiteraard ook de Low Cost Airlines meegenomen worden, alle vliegtickets die we boeken worden geboekt met de vliegticketgarantie. Zo zijn ook jouw losse vliegtickets gedekt. 

Onze Reisexperts