Fiji eilanden

Vakantie Fiji eilanden

Fiji... Witte stranden, helderblauwe wateren, palmbomen en... Ben je al helemaal weggedroomd naar de Fiji eilanden? Met zijn 333 verschillende eilanden, biedt Fiji namelijk bijzonder veel diversiteit. Bezoek bijvoorbeeld het hoofdeiland Viti Levu, met de prachtige Coral Coast gelegen tussen Sigatoka en Suva. Of begeef je naar het eiland Kadavu, wat wordt gezien als één van de beste duiklocaties van alle Fiji eilanden. Bij aankomst op vakantie eiland Fiji, ervaar je al snel de gemoedelijke sfeer, die kenmerkend is voor deze eilandengroep. Recht onder Fiji ligt Nieuw-Zeeland. Veel vluchten naar de Fiji eilanden, gaan dan ook via Nieuw-Zeeland. Geen verkeerd idee om er een all-inclusive reis van te maken, toch? Ontdek jouw reis op maat en start je persoonlijke aanvraag!


Actieve vakantie Fiji eilanden

Naast deze paradijselijke plekken, is Fiji ook een ideale bestemming voor de actieve vakantieganger. Denk aan bergbeklimmen, wildwaterraften of kajakken op zee. Ook Mount Batilamu staat goed aangeschreven, voor een mooie dagtrip op de Fiji eilanden. Hier kun je namelijk een trekking doen in Nationaal Park Koroyanitu. Ook kun je eilandhoppen tussen de eilanden van Fiji. Met een hop-on-hop-off boot, kun je jouw actieve vakantie indelen zoals je dit zelf voor je ziet. Ook kun je de Fiji eilanden te voet ontdekken. Waan je door prachtige wouden, sprankelende rivieren en ruige bergtoppen. Met gids, of zonder. Een vakantie, helemaal naar jouw voorkeur! 

Tips in
Fiji eilanden

  • Viti Levu
  • Vanua Levu
  • Yasawa Eilanden
  • Coral Coast
  • Mamanuca Group
  • Taveuni
  • Kadavu
  • Nananu-i-Ran
  • Nationaal Park Koroyanitu
  • Fiji Culture Village

Wij helpen je graag met het boeken van
een vakantie naar Fiji eilanden.

Over 'op een onbewoond eiland' gesproken... Fiji kent 333 eilanden, waarvan er maar net iets meer dan 100 bewoond zijn. Waar het hoofdeiland Viti Levu zo'n ruim 550.000 inwoners, telt het kleinste eiland - Rotuma - nog maar net 2100 inwoners. Alle Fiji eilanden samen tellen minder dan 1 miljoen inwoners bij elkaar. Genoeg ruimte om te genieten van jouw vakantie op maat in Fiji dus! 

16.150 km Afstand vanaf Amsterdam
333 Eilanden
3 Officiële talen

Dat de Fiji eilanden een betoverende reisbestemming is, daar is geen twijfel over mogelijk. Maar let wel goed op wanneer je de eilanden wil bezoeken. Zo kent Fiji veel tropische regenbuien en cyclonen. Vooral in de maanden november tot en met april gieren de regenbuien over de Fiji eilanden heen. Van mei tot en met oktober kun je daar volop genieten van droog en warm weer! Ook de tijden verschillen enorm. In Fiji is het maar liefst 11 uur later dan in Nederland! 

Andere mooie vakanties

Vakantie aanbod op maat,
volledig naar jouw wens.

Hier komt een stuk tekst